Leergang Organisatieontwikkeling 2018 voor HR professionals

De mens centraal, in plaats van altijd maar weer de organisatie. Wie wil daar nu niet aan bijdragen? Speciaal voor HR-professionals ontwikkelden wij een state of the art leergang organisatieontwikkeling. En natuurlijk voor iedereen die zich met hen kan meten. Laat je niet afschepen met opgewarmde kliekjes verandermanagement. Er is wat aan de hand in de wereld! We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk.

Vijf blokken Die leergang is naast onze eigen expertise op dit gebied en onze ervaring met de Rijnlandweken, ook gebaseerd op de ervaring die wij hebben in de samenwerking met HRM-professionals in organisaties waar wij dergelijke verandertrajecten mogen en mochten begeleiden. De leergang bestaat uit vijf maandelijkse, tweedaagse blokken, met tal van inleiders. Het eerste blok vindt plaats op donderdag 20 en vrijdag 21 september 2018. Het laatste blok op 24 en 25 januari 2019. Het aantal deelnemers is minimaal 10 en maximaal 16. De kosten voor deze tiendaagse cursus bedragen € 3.495,--. De kosten voor het hotelarrangement (inclusief alle maaltijden en transfers) komen uit op € 1.350,--. De leergang staat onder begeleiding van Harold Janssen en Jaap Peters.

Veranderkundige reis In vijf blokken van twee dagen halen we je op toepasselijke plekken in Nederland door de theorie, ontwikkel je je actorschap, ervaar je praktische open werkvormen, leer je veranderprocessen te ontwerpen en ontmoet je collega’s met ervaring. Tussendoor werk je aan jezelf en je organisatie in zogenoemde interventures. De tweedaagsen zijn zo opgebouwd dat je daarin je eigen (veranderkundige) reis aflegt, op een manier die mensen ook ervaren in veranderprogramma’s.

 De leergang start op 20 september 2018, zie de brochure.  Aanmelden kan bij het secretariaat, secretariaat@delimes.nl  Laat je lekker onbevangen onderdompelen in de nieuwe wereld van veranderen. Een wereld die je overigens tegelijk bekend zal voorkomen.

De tijden

De leergang bestaat uit vijf blokken van twee dagen. Van negen de ene dag, tot vijf de andere. 25 dagdelen derhalve.

Tussendoor werk je aan je interventure. Trek er een dag voor uit. Totaal dus 10 dagdelen.

Het lezen van de aangeboden lectuur is beslist een aanbeveling en we hopen dat je er de rest van je loopbaan mee doorgaat. Maar tijdens de leergang is het goed om er een paar avonden voor uit te trekken. Zeg 10 dagdelen.

Totale studiebelasting derhalve 45 dagdelen, verdeeld over zes maanden.

 

De data voor de eerstkomende leergang (2018)

20 en 21 september

18 en 19 oktober

22 en 23 november

13 en 14 december

24 en 25 januari (2019)